Szolgáltatásom

Fejbőr pigmentálás

A hajritkulás, kopaszodás az emberiség örökös problémája, Nem csak a férfiak, hanem a nők többsége is szenved ettől a külsőt előnytelenül megváltoztató, jelenségtől.

A kezelés menetéről bővebben

Egy valósághű szőrtüszőt imitáló, minimállis fájdalommal járó eljáráseljárás.
A fejbőr tetoválása után nem, vagy alig látszik a hajhiányos terület, optikailag sűrűbbnek látszik.
A fejbőrtetoválás során professzionális tetováló géppel, speciális tűvel juttatunk, kimondottan erre a célra kifejlesztett pigmentet a bőrbe. Amely így a kinövő szőrtüszőre hasonlít.
Minden esetben előzetes tervezés, berajzolás készül a kívánt formához.

Férfias kopaszodás jellemzői

A férfiak mintegy 65 %-át érinti a kopaszodás, már 35 éves kortól elkezdődhet a hajhullás náluk, tipikusan a fejtetőn „koronás”, és/vagy a hajtővonalaknál a „Mickey egér”-felkopaszodás formájában.

Női kopaszodás tünetei

A nőket másképp jellemzi a hajhullás:  a hajszálak vékonyodása, hullása, az egész hajas fejbőr területén – különösen a fejtető hosszanti részén – figyelhető meg, melynek folyamatában a fejbőr az egyre ritkuló hajszálak között egyre jobban előtűnik, láthatóvá válik,látszik a fejbőr.
Tipikusan menopauza után, 50 éves kortól észlelhető ez a jelenség, de bizonyos esetekben más okokból következően akár már 30-35 éves kor környékétől elkezdhetnek a hajszálak ritkulni.

Kiknek ajánlott:

Nőknek és férfiaknak egyaránt, bármilyen eredetű hajvesztés esetén, hajsűrítésre, kopasz folt pigmentálásra, teljes kopaszodás esetén, fejműtét után visszamaradó hegek eltűntetésére. A technika fejlődésének köszönhetően szerencsére azonban ma már rendelkezésre állnak olyan fejlett, dermapigmentációs technikák a sminktetoválók kezében, melynek köszönhetően ezek a vendég lelkét frusztráló, önbizalomhiányt okozó testi tünetek tökéletesen kendőzhetőek!

Herberger Márta

Fejbőr pigmentálás